Η εταιρεία Agripro Ο.Ε είναι μια σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπασμάτων από το 2006.
  Πιο συγκεκριμένα ο στόχος της εταιρείας είναι η εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της Θρέψης των φυτών ( Λιπάσματα, Βιοενεργοποιητές, εδαφοβελτιωτικά), της διαχείρισης των καλλιεργειών αλλά και την μύηση του Έλληνα αγρότη στις νέες τεχνολογίες.
  Η Agripro Ο.Ε βρίσκεται σε αποκλειστική συνεργασία με μεγάλους Ευρωπαϊκούς Οίκους όπως η Alba Milagro Int.SpA Ιταλίας, η Seipasa S.A Ισπανίας και η Bactiva GmbH Γερμανίας, κ.α . Όλες οι συνεργαζόμενες εταιρίες επενδύουν σημαντικά στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας.
  Η συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα της Agripro Ο.Ε αποτελείται από έμπειρους γεωπόνους που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τους πελάτες της επιχείρησης μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα προστασίας και θρέψης στις καλλιέργειες θερμοκηπίου , στα υπαίθρια κηπευτικά, στις δενδρώδεις καλλιέργειες αλλά και στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας.
  Εξελισσόμαστε συνεχώς. Στηρίζουμε τις συνεργασίες μας και δημιουργούμε αμφίδρομες σχέσεις.
  Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, γνωρίστε τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας

  https://www.agripro.eu/

  Venue Details
  • Category
  • Address
   Θέση διεύθυνσης
  • Phone
   θέση τηλεφώνου
  • Email
   info@agrovision.gr