Αυγέρος

  Εταιρεία Αυγέρος
  Η εταιρεία Αυγέρος ιδρύθηκε το 1983 ως προσωπική εταιρεία με έδρα την Κάτω Αχαΐα. Δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων και εφοδίων. Το 2000 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 15.000m2 στην Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, όπου συνέχισε τις δραστηριότητές της εμπλουτίζοντας όμως την γκάμα των προϊόντων της.

  Άλλαξε εταιρική μορφή (έγινε Α.Ε.) και σύναψε συμφωνία με μεγάλες εταιρείες για αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων τους στην περιοχή.

  Διακρίνοντας την υστέρηση της κτηνοτροφία στη χώρα και με πρόβλεψη για την ενίσχυσή της από την πολιτεία, η εταιρεία σήμερα ασχολείται, επίσης, με τον σχεδιασμό, την μελέτη, οργάνωση και κατασκευή σύγχρονων κτηνοτροφικών μονάδων αγελάδων και αιγοπροβάτων.

  Η εταιρεία Αυγέρος κατασκευάζει και εμπορεύεται ποιμνιοστάσια μεταλλικού σκελετού «θερμοκηπιακού τύπου» για γεωργοκτηνοτροφική χρήση. Γίνονται με κάλυψη οροφής και πλαϊνών από πάνελ βιομηχανικού τύπου, και παράθυρα σε όλο το μήκος του κτιρίου από πολυκαρμπονικό κυψελοειδές υλικό. Η όλη κατασκευή είναι γαλβανισμένη εν θερμώ. Τα συγκεκριμένα κτίρια απαλλάσσονται από άδεια οικοδομής και η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση από το Υπουργείο Γεωργίας. Έτσι μπορούν να ενταχθούν σε αναπτυξιακά προγράμματα και να επιδοτηθούν.

  Ασχολείται επίσης με την παραγωγή ταινιών διατροφής των ζώων, σε οποιοδήποτε μήκος, εξ’ ολοκλήρου γαλβανισμένες εν θερμώ, με ή χωρίς παγίδευση ζώων και κίνηση με inverter.

  Τέλος κατασκευάζει ενσιροδιανομείς αυτοκινούμενους ή συρόμενους, χωρητικότητας 5m3 κατάλληλους για προβατοτροφικές μονάδες.

  Ήδη προχώρησε σε επέκταση των κτιριακών της υποδομών κατασκευάζοντας νέο υπερσύγχρονο μηχανουργείο. Με χρήση τελευταίας τεχνολογίας στην κατασκευή κτιρίων, ταινιών διατροφής και ενσιροδιανομέων, απαραίτητα για κάθε σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα.

  Απασχολεί μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και εξωτερικά συνεργεία, έτοιμα πάντα τόσο για την εγκατάσταση όσο και για την επισκευή και συντήρηση του παρεχόμενου εξοπλισμού.

   

  Αρχική

  Venue Details
  • Category
  • Address
   Θέση διεύθυνσης
  • Phone
   θέση τηλεφώνου
  • Email
   info@agrovision.gr