Αχαϊκά Πλαστικά Α.Ε.Β.Ε

  Τομέας 3   Περίπτερο 2α

  Η εταιρία ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ με πείρα στον χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με δύο παραγωγικές μονάδες στην Κομοτηνή και στο Αίγιο ακολουθώντας τις διαδικασίες του ISO , με πιστοποιητικά ISO 9001/2015 είναι η πρώτη βιομηχανία πλαστικών πιστοποιημένη με περιβαλλοντικό ISO EN 14001, αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις των μεγαλύτερων Εταιριών σε πάνω από 16 χώρες με απόλυτη συνέπεια στην ποιότητα και στον χρόνο παράδοσης. Η βιομηχανική μονάδα στο Αίγιο έχει χαρακτηριστεί ως πρότυπη από το ερευνητικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας όπου συνεργάζονται για την παραγωγή νέων προϊόντων και σε συνεργασία με άλλα Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Κέντρα.

  Α. ΙΔΡΥΣΗ
  Η ανώνυμη εταιρεία ΑΧΑΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 1984, και προήλθε από την συγχώνευση των εταιρειών:

  Αφοί Θανασούλια Ο.Ε. με έτος ιδρύσεως το 1960.
  Ι. Θανασούλια & Υιοί Ε.Ε. με έτος ιδρύσεως τo 1956.
  Εισαγωγική – Βιοτεχνική Ι. Θανασούλιας Ο.Ε. με έτος ιδρύσεως τo 1965.
  2001 Ιδρύει την Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών Συσκευασίας (ELVIPLAS ΑΕΒΕ) με έδρα το Αίγιο και νέα Βιομηχανική μονάδα στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
  Η εταιρεία ανήκει στον κλάδο των βιομηχανικών ειδών εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας και έχει έδρα στο Αίγιο.

  Β. ΕΔΡΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σήμερα διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες και 110 άτομα ανθρώπινο δυναμικό. Η πρώτη μονάδα είναι στο Αίγιο, όπου βρίσκετε και η έδρα της εταιρείας , ενώ το δεύτερο εργοστάσιο είναι εγκατεστημένο στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η τεχνολογία, η παραγωγική διαδικασία και το αντικείμενο εργασιών είναι όμοιο και για τις δύο μονάδες. Η Εμπορική Δ/νση της εταιρείας είναι εγκατεστημένη στο Υποκατάστημα των Αθηνών.

  Γ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
  Η εταιρεία χρησιμοποιεί σαν πρώτη ύλη το Polyethylene LDPE και HDPE, για την παραγωγή της μεγαλύτερης γκάμας εύπλαστων πλαστικών για την Ελλάδα.

  Φιλμ αυτόματης συσκευασίας θερμοσυρικνούμενο, βιομηχανικούς σάκους κυρίως για βιομηχανίες λιπασμάτων, πλαστικές σακούλες κάθε τύπου για εμπορική ή διαφημιστική χρήση, σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι, φιλμ πολυαιθυλενίου για αγροτικές χρήσεις και φιλμ για συσκευασία παλετών.

   

  https://www.achaika.com

  Venue Details
  • Category
  • Address
   Θέση διεύθυνσης
  • Phone
   θέση τηλεφώνου
  • Email
   info@agrovision.gr